Hinnasto

Haluamme pitää hintatason kohtuullisena ja kaiken kokoisille yrityksille mielekkäänä investointina. Lupaamme, että työ tehdään aina huolella ja yrittäjän etua ajatellen!
Kustannukset pidetään kurissa myös taloushallinnon osalta ja asiakkaalle mietitään kustannustehokkain tapa tehdä kirjanpito ja toimittaa materiaalit.

Taloushallinnon palvelut: 75 euroa / tunti + ALV 24%
Palkanlaskenta: 75 euroa / tunti + ALV 24%
Henkilökohtainen valmennus: 75 euroa / tunti + ALV 24%

 

Taloushallinnon työt
Taloushallinnon hinnastomme on yksinkertainen: veloitus kirjanpidon töistä on 75 euroa / tunti + ALV 24% tehtyjen työtuntien mukaan. Laskutusväli on 20 minuutttia, esim. 40 minuutin työ 50 euroa, 1 tunti 20 minuuttia maksaa 100 euroa. Pienen toiminimiyrityksen kuukausilaskutus on alkaen 50-75 euroa / kk (+ALV 24%), isomman yrityksen 200-500 euroa/kk (+ALV 24%). Työmäärä riippuu mm. ostotapahtumien / kuittien määrästä, tiliotteen pituudesta, täytyykö laskea palkkoja, kuinka paljon yrittäjä tarvitsee neuvoja tai yrityksen asioiden hoitamista puolestaan jne. Tarjouspyyntöön vastatessamme annamme tarkemman arvion, kun yrittäjä toimittaa tietoja, joiden perusteella osaamme arvioida työmäärää.


Palkanlaskenta
Palkanlaskennan osalta olemme luoneet erityisesti pienille yrityksille kustannustehokkaita tapoja laskea palkat ja pysyä kärryillä palkkojen sivukuluista jo ennen kirjanpidon raporttien toimittamista. Palkanlaskennan hinnasto on sama kuin taloushallinnon palvelut: 75 euroa / tunti + ALV 24%

 

Konsultointi ja valmennus
Liiketoiminnan kehittämisen ja valmennuksen osalta tunnin palaveri voi tuottaa lukuisia rahanarvoisia ideoita, jotka pystyy heti testaamaan käytännössä. Kaikessa konsultoinnissa ja valmennuksessa pyritään aina siihen, että asiakas näkee tuloksia joko toiminnan kannattavuudessa tai myynnin kasvussa. Kerromme myös mielellään, miten asiakas pystyy jatkossa esim. itse muokkaamaan nettisivujaan tai markkinointikampanjoitaan, mikäli ehtii ja jaksaa opetella näitä asioita. Valmennuksessa voidaan keskittyä myös yrittäjän henkilökohtaisten ominaisuuksien kehittämiseen, vaihtoehtojen analysointiin tai uusien toimintamuotojen etsimiseen ja kehittämiseen. Valmennuksen hinta on 75 euroa/tunti + ALV 24%.
 

Powered by Aava 3